UST Odstranjevalec klopov

6,90€
20-BUG0004-08

DDV je vključen v ceno

V košarico

UST odstranjevalec klopov »Tick Wrangler« popolnoma varno odstrani vse vrste klopov, ne da bi se ga pri tem dotaknili. Kljukica odstrani celotno žival – torej tudi glavo. Uporabite ga lahko za odstranjevanje klopov pri ljudeh in živalih.

 

Odstranjevalec je narejen iz aluminija (ne rjavi, ne poči in se ne lomi), vključuje ravnilce, se prilega dlani in vsem prvim pomočem, enostavno ga lahko s karabinom pritrdite na nahrbtnike, da ga boste lahko imeli vedno in povsod s seboj.

 

Ultimate Survival Technologies (UST)

je podjetje z dolgoletno tradicijo in z velikim številom nagrad in priznanj. Aktivno je že vse od leta 1936. Njihovi artikli so med najbolj prodajnimi širom celega sveta. Večina njihovih izdelkov je lahko v danih situacijah življenjskega pomena. Njihovi produkti kot so noži, svetilke, odsevniki, pribori za preživetje in signalizacijo... so sestavni elementi, ki bi jih morali imeti v vsakem avtu ali nahrbtniku, saj nam lahko tak izdelek reši življenje. Preživetveni izdelki in orodja so namenjeni za najhujše razmere kot so naravne nesreče kot tudi za vsakdanjo uporabo na prostem, pohodništvo, kampiranje, lov in ribolov. Vsi izdelki so narejeni (in bili testirani) za najhujše vremenske pogoje kot so dež, sneg, veter... UST vrhunski pripomočki vam bodo v veliko pomoč pri stvareh, ki so se vam do sedaj zdele nemogoče.Pošlji prijatelju