Lokacija

Faks

+386 3 78 10 202

E-Mail

info@info4d.com

Naslov

4D d.o.o.
Draga 4d
SI-3220 Štore

Telefon

+386 3 78 10 200

O podjetju 4D d.o.o.

Podjetje 4D Urisk s.p. je bilo ustanovljeno leta 1994. Glavna dejavnost je: digitalni tisk, printi velikih formatov, računalniški izrezi, lasersko rezanje in graviranje, sito, tampo in ofset tisk, CNC izrezi in graviranje itd.

V letih 2005 in 2006 se podjetje razširi tudi na področje trženja, marketinga, razvoj, zastopstva in transport zato vzporedno ustanovimo tudi podjetje 4D d.o.o.

Program Vojska

Za potrebe slovenske vojske smo razvili protraktor, ravnilo, ki ga uporabljajo vsi vojaki in je sestavni del pri orientaciji. Pri testiranju je ustrezal vsem zahtevanim strogim standardom, zato se je zanj odločila že večina enot. V nadaljevanju smo izdelali še štabno ravnilo za častnike in podčastnike. Ravnila tako uporabljajo sedaj vsi pripadniki slovenske vojske.

Za potrebe vojske smo razvili tudi popolnoma vodoodporne beležke MILI Notebook za pisanje v najzahtevnejših vremenskih razmerah, dežju, snegu in pod vodo (z različnimi pisali) za kar smo prejeli Zlati ceh - najvišje priznanje Obrtne zbornice Slovenije. Sedaj jih izvažamo v različne Evropske države in Družene države Amerike.

Ob razvoju ponujamo tudi maskirne barve ameriškega proizvajalca CAMTECH Caplock, ki je med največjimi svetovnimi proizvajalci maskirnih barv in oskrbuje večino članic zavezništva NATO. Zastopamo še preko 20 pretežno ameriških podjetij specializirane za opremo sodobnega bojevnika in za najzahtevnejše uporabnike Out door opreme.

Za potrebe vojske izdelujemo tudi raznovrstne table, označbe, predstavitvene plakate, stojala, magnetne napise za vozila, tarče po naročilu, zastave,...