Naglavna svetilka 330 lm, CREE 3A

8007525
18,90€
EP3531

DDV je vključen v ceno

V košarico

PARAMETRI:

največji svetlobni tok      330 lm
svetloba      bela, rdeča in zelena
maks. svetlobni tok      65 m
napajanje      3× AAA + 1× CR2032 (priloženo)

 

Zmogljiva vodoodporna naglavna svetilka poskrbi, da je čas v naravi vedno odlično preživet. Sestavlja jo edinstven CREE LED (na sredini) ter COB LED (na sliki rumene barve). Upravljate jo s pomočjo 2 rdečih tipk na zgornjem delu. Nudi odlično svetilnost - s pomočjo svetlobnega toka 330 lm z njo lahko svetite na razdaljo do 65 m.

 

Svetilka poleg klasičnega načina svetenja z belo svetlobo, nudi tudi 2 dodatna načina. Po zaslugi rdečega snopa svetlobe, ki ne moti rib, odlično služi kot pripomoček ribičem. Rdeča svetloba ribiču med ribolovom nudi zadostno osvetlitev, pomembno pa je tudi, da po ugasnitvi naglavne svetilke ne prihaja do kratkoročne zaslepitve. Zelo dobrodošla pa je tudi za lovce, saj zelena svetloba divjadi ne prestraši.

 

 

Naglavna svetilka P3531 je dobrodošel pripomoček v temi. S širokim in dolgim snopom dobro osvetli prostor pred vami, ima pa tudi dodatno opozorilno lučko na zadnjem delu traku. Služi temu, da ste bolj vidni za okolico in s tem tudi bolj varni (npr. ob večernem vračanju domov). Dodatne lučka, ki lahko sveti ali utripa, se napaja s pomočjo 1 gumbne baterije, ki je svetilki priložena.

 

Pri mnogo aktivnostih na prostem, kot so alpinizem, planinarjenje ali jamarstvo, je čelada nujna oprema. Za varnost in vidljivost v temi pa poskrbi dobra naglavna svetilka, ki vas ne bo pustila na cedilu. Če iščete naglavno svetilko, ki omogoča tudi zanesljivo pritrditev na čelado, je ta model pravi za vas, saj je opremljena s tremi kavlji, s katerimi jo enostavno namestite na čelado.

 

 

Pri preživljanju prostega časa v naravi je varnost na prvem mestu. To smo upoštevali pri snovanju naglavne svetilke in jo opremili z dodatnim varnostnim pripomočkom - SOS piščalko.

 

Naglavna svetilka  je v okviru Rescue Patrol 2017 pridobila potrdilo TOP izdelek. Reševalci so kot prednosti izpostavili: kakovostne svetlobne čipe, barvne filtre, več svetlobnih načinov, visoko odpornost, nizko težo, opozorilno svetilko zadaj, SOS piščalko, kavelj za obešanje, ter odlično ceno.

 

 

 

 

 Pošlji prijatelju