SPIDER in laserski naboj SureStrike KOMPLET

219,50€
LAS SPDRKIT

DDV je vključen v ceno

V košarico

Komplet SPIDER vsebuje adapter SPIDER za katero koli airsoft pištolo s Picatinny tirnicami in vibracijski naboj SureStirke ™.

SPIDER pretvori airsoft pištole s Picatinnyjevimi tirnicami v odlične vadbene mehanizme. Omogoča odlično lasersko vadbo, ki je koordinirana s simulatorji, programsko opremo, elektronskimi tarčami ali s taktičnimi jopiči. V kompletu z adapterjem je tudi laserski vložek – naboj SureStrike ™, 9-milimeterski vložek, ki se aktivira z vibriranjem Airsofta in ne s streli kot običajni vložek SureStrike ™. S tem vibracijskim vložkom lahko razvijate ali vzdržujete svoje strelske spretnosti: vadite držo, poznavanje pištole, vid, sliko vida, nadzor dihanja, itd. Vibracijski naboj aktivira vibracija vaše airsoft pištole, ta pa odda rdeči laser in s tem aktivira poljubno elektronsko tarčo ali simulator. Naboj je mogoče prilagoditi na delovanje s programsko opremo Laser Tag in MILES-ovo opremo.

*Če uporabljate Smokless Range simulator, priporočamo uporabo IR vibracijskega naboja.

* SPIDER deluje le z »blowback« airsoft pištolami.

*Pištola ni vključena!

 

Komplet vsebuje:

-          9 mm vibracijski naboj SureStirke ™ za SPIDER

-          SPIDER adapter

-          3 odsevne tarče

-          baterije

*Vijaki:

M3 with 0.35mm threading (nonstandard)

Length: 3mm 

Allen key:

1.5 mm Allen/Hex key

O podjetju:

 

 - Informativna brošura izdelkov

 - GARANCIJA

 

Ameriško podjetje Laser Ammo Ltd. razvija in prodaja izdelke za varno usposabljanje s strelnim orožjem. Njihovi izdelki pokrivajo vojaški trg, policijo, varnostne službe, lovce, kot tudi usposabljanje civilnega prebivalstva, kamor prištevamo športno strelstvo. Laser Ammo  je v lasti in upravljanju izraelskih in ameriških vojnih veteranov. Njihova tehnična ekipa neutrudno dela na razvoju najnaprednejše tehnologije za usposabljanje strelcev in na njeni najvišji kakovosti, z enim samim ciljem: ustvarjanje boljših strelcev. Podjetje ima v Izraelu svoj raziskovalni in razvojni oddelek, ki sodi v enega izmed najbolj ustvarjalnih in inovativnih na področju strelstva. Njihovi izdelki so nastali zaradi potreb uporabnikov, zato si v podjetju prizadevajo, da bi se filozofija ohranila tudi v prihodnje.

 

Predstavitveni video podjetja:

 

 Pošlji prijatelju