Polnilna LED delovna svetilka 5 W COB, 600 lm

28,90€
EP4534

DDV je vključen v ceno

V košarico

Parametri:

 

napajanje Li-Ion akupack
največji svetlobni tok   600 lm
maks. svetlobni tok 35 m


LED polnilni reflektor P4534
 

Izjemno praktičen LED reflektor, ki vas bo presenetil s svojimi karakteristikami in uporabnostjo. Kljub svoji majhnosti je zelo zmogljiv in prilagodljiv. V veliko pomoč bo tako vsem hišnim mojstrom kot tudi tistim, ki pri svojem poklicnem delu potrebujejo priročno in vzdržljivo svetilko (električarji, avtomehaniki ipd.).

V primerjavi z navadnimi delovnimi svetilkami ima precej višjo svetilnost (do 600 lm), opremljen je s čipom 5W COB LED, ima 2 načina svetenja (100 %, 50 %) ter praktično stojalo, ki vam omogoča, da imate ob delu proste roke. Izjemna prednost reflektorja je tudi to, da je polnilen in vam tako ne bo povzročal preglavic z iskanjem vtičnic in motečim kablom.

 

Kot prenosna svetilka in prenosna baterija

Na zadnji strani boste našli majhno okence, pod katerim sta varno skrita 2 USB vhoda. S pomočjo manjšega vhoda (USB-B) reflektor polnite, večji (USB-A) pa vam omogoča polnjenje telefona, tablice ipd., zato ta reflektor lahko uporabljate tudi kot prenosno baterijo. LED indikator na reflektorju sveti v modri barvi, služi pa za prikaz stanja napolnjenosti in kot indikacija poteka polnjenja. Ima seveda tudi funkcijo zaščite baterije.

 

Lahko ga postavite ali obesite

Poleg klasične opore obstaja še en način, kako ta vodoodporni žaromet s stojalom uporabiti.  Njegovo stojalo je namreč možno zasukati kar za 180°, s čimer se gladko spremeni v priročen nosilec oziroma neke vrste maksi zanko.  Glede na to vam ni več treba vedno iskati ravne površine, kamor P4534 postavite. S kančkom domišljije najdete tudi veliko mest, kamor ga lahko obesite.

 

Polnilni LED reflektor

V primerjavi z večjimi gradbenimi reflektorji vas, z ozirom na to, da je polnilen, ne omejuje z motečim kablom in dolžino kabla ali samim iskanjem vtičnice. Po tem, ko ga napolnite, bo reflektor 2,5–3,5 ur (odvisno od izbire načina svetenja) deloval kot zanesljiv vir svetlobe. Napolnite ga lahko doma ali v avtu.

 

Polnjenje preko USB kabla

Polnjenje svetilke je hitro in enostavno. Samo polnjenje traja največ 3,5 ure, vgrajeno baterijo pa napolnite s pomočjo priloženega kabla, namenjenega za USB-B vhod na zadnji strani svetilke. Tik ob njem najdete tudi klasičen USB-A vhod, ki služi kot zasilni vir energije za polnjenje telefona ipd..

 

Slim design za maksimalno priročnost

Med osnovne kriterije pri izbiri prenosnega reflektorja nedvomno sodita nizka teža in zložljivost. Le tako bo reflektor priročen in vas ne bo oviral – preprosto povsod ga boste lahko vzeli s seboj. Je tanek (slim design), tehta samo 436 g, dimenzijsko pa je primerljiv z manjšo knjigo (17 × 12,5 × 4,5 cm), zato je idealen tudi v primeru pogostega premikanja reflektorja ob delu. Kljub svoji majhnosti ima močno konstrukcijo, ki je odporna na padce.

 Pošlji prijatelju