UST Svetilka - laterna Spright Solar USB LED

8007525
32,95€
UST 20-12145

DDV je vključen v ceno

V košarico

Spright Solar USB svetilka je lahka in kompaktna LED prenosna svetilka, ki je odlična za kampiranje, pohodništvo, domačo uporabo (pri izpadih el. energije) in v ostalih nujnih primerih. Odlikuje jo mehek silikonski zunanji globus, ki oddaja prijetno razpršeno svetlobo. Svetilko je mogoče zložiti v spodnjo podlago, tako da zavzame res zelo malo prostora. Napolniti jo je mogoče na dva načina solarno (preko panelov, ki so vgrajeni na podlago ali preko USB polnilca.

 

Poleg visoke in nizke svetilnosti ima še dodatni funkciji AMBER NIGHT LIGHT oz. funkcijo nočne lučke ter AMBER CANDLE FLICKER načina, ki simulira gorenje sveče – torej nežna utripajoča svetloba.

 

 

 

 

PODATKI:

-          svetilnost: VISOKA 120 lumnov, NIZKA 50 lumnov, AMBER NIGHT LIGHT, AMBER CANDLE FLICKER

-          s kavljem za obešanje

-          vodoodporna IPX4

-          USB vhod DC 5V/1.0A

-          USB polnjenje 3 ure

-          polnjenje na sončno energijo 15-20 ur

-          avtonomija: 120 lmn/4 ure, 50 lmn/7 ur, amber 65 ur

-          dimenzije: 120x104 mm

 

Ultimate Survival Technologies (UST)

je podjetje z dolgoletno tradicijo in z velikim številom nagrad in priznanj. Aktivno je že vse od leta 1936. Njihovi artikli so med najbolj prodajnimi širom celega sveta. Večina njihovih izdelkov je lahko v danih situacijah življenjskega pomena. Njihovi produkti kot so noži, svetilke, odsevniki, pribori za preživetje in signalizacijo... so sestavni elementi, ki bi jih morali imeti v vsakem avtu ali nahrbtniku, saj nam lahko tak izdelek reši življenje. Preživetveni izdelki in orodja so namenjeni za najhujše razmere kot so naravne nesreče kot tudi za vsakdanjo uporabo na prostem, pohodništvo, kampiranje, lov in ribolov. Vsi izdelki so narejeni (in bili testirani) za najhujše vremenske pogoje kot so dež, sneg, veter... UST vrhunski pripomočki vam bodo v veliko pomoč pri stvareh, ki so se vam do sedaj zdele nemogoče.Pošlji prijatelju